Кариера

Работењето во Глобко Логистик Скопје значи превземање одговорност, совладување предизвици и континурано усовршување како дел од еден разнолик и глобален тим. Придонесете кон нашиот успех преку различните возбудливи можности за кариера и станете дел од водечката светска компанија за логистика.
Би можеле да работите на различни возбудливи позиции во нашето секојдневно оперативно работење и сервисите за поддршка, магацините или сервисните центри, нашите канцеларии или патиштата.

 

Како дел од вашиот професионален развој, нашата заложба е да ви пружиме поддршка за подобрување на вашите вештини и проширување на вашата експертиза.

Доколку сте заинтересирани да станете дел од нашиот тим испратете ја Вашата кратка биографија и мотивационо писмо на следнава емаил адреса : vrabotuvanje@gls.com.mк


Новости