Услуги

Ние во ГЛС веруваме во квалитет.
Ќе добиете повеќе од само компанија за испорака

Покриеност

100 % покриеност на целата територија на Република Македонија

Достава

Глобко Логистик Скопје овозможува достава на пратки од врата до врата наредниот работен ден

Калкулатор

Пресметајте ја цената за испорака на Ваштата практа со користење на нашата услуга

Клиенти

Клучот на нашиот успех е максимално да бидат задоволени нашите клиенти и деловни партнери. Во прилог се само дел од постојаните клиенти со кои Глобко Логистик Скопје има постојана соработка.

 1. nerabotnidenovi

  Неработни денови

 2. Професионална услуга

  Професионална услуга

 3. Магацински простор

  Магацински простор

 4. Сигурност и прецизност

  Сигурност и прецизност

 5. Сигурност и прецизност

  Достава од врата до врата за 24 часа

 6. Опис на адресница

  Опис на адресница

  >

Како можеме да ви помогнеме?
Јавете се на бесплатните броеви